Doepark, Almelo

De situatie voor dat we aan het werk gingen:

Het Doepark ligt nabij het centrum van Almelo en bestaat uit ongeveer 2 hectare groen. Een klein gedeelte daarvan heeft In het Wild ontworpen als waterspeelplek.
Het is zo ontworpen dat je straks vanuit het paviljoen naar de speelplek kunt kijken. Er is een scheiding tussen jonge- en oudere kinderen.
Jonge kinderen kunnen heerlijk met zand en losse materialen spelen. Eventueel gebruik makend van de pomp.
 
Een waterloop vormt een eiland voor de oudere kinderen. Uitdagende klimtoestellen en water-oversteekplekken zijn er gemaakt.
 
Het geheel vormt een mooi geheel met de Almelose Aa die er langs stroomt. 
Voor dit project was In het Wild projectleider aangesteld door het Natuurhus Almelo, in samenwerking met gemeente Almelo.
 
De prachtige uitvoering is gerealiseerd door Geerdink Hoveniers en het grondwerk door Reef Infra. 

De situatie na voltooiing van het project:

Schuiven naar boven