Heleen Eshuis, drijvende kracht achter In het Wild, is pedagoog met als specialisatie natuur- en milieueducatie. Zij heeft een aantal jaren als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt en ging daarna als manager en trainer in de kinderopvang aan de slag. Zij heeft zich gespecialiseerd in buitenspelen, het ontwerpen van avontuurlijke buitenruimtes voor kinderen en om natuurbeleving effectief te implementeren in het onderwijs.

In het Wild werkt samen met een vast team mensen. We stellen ze graag even voor.


Mirella Zuidgeest, Heleen Eshuis, Clara Wilken, en Dani Korai vormen samen een vaste groep trainers voor het geven van diverse workshops en trainingen. Geheel afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Mirella Zuidgeest wil een groene verandering teweegbrengen in een leefomgeving die grotendeels ‘versteend’ is. Dit doet ze vanuit haar kracht als initiator, netwerker en verbinder.
Van haar achtergrond in duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen ook onze samenwerkingspartners en opdrachtgevers de vruchten plukken. Wil je aan de slag met duurzaamheid? Dat kan zeker met Mirella, denk dan aan de volgende mogelijkheden:
– Klimaatadaptatie
– Duurzame energie
– Duurzame keurmerken
– Circulaire economie
– Maatschappelijk verantwoord ondernemen
– Medewerkerstevredenheid / medewerkersbetrokkenheid

Clara Wilken is bioloog en herborist met passie voor de natuur. Niet alleen om de natuur te beleven maar ook om op te eten! Ze weet veel over de eetbare natuur. Ga tijdens een leuke workshop met haar op stap in je eigen omgeving en leer welke planten je zelf kan plukken en gebruiken. Samen met Heleen organiseren ze natuurdagen in het onderwijs.

Dani Korai is een gedreven ondernemer en natuurliefhebber. Natuur is al sinds zijn jeugd een grote passie, maar na zijn opleidingen Bos- en natuurbeheer (HBO, van Hall-Larenstein) ook onderdeel van zijn dagelijkse werk geworden. Hij verbindt graag mens en natuur tijdens workshops, trainingen en natuuractiviteiten voor de kinderopvang, basisonderwijs en jongerenwerk in binnen- en buitenland. Hij werkt oa voor Erasmus+ vanuit het NJI.

Lynn van den Broek zorgt voor al het digitale tekenwerk. Met zijn technische achtergrond en zijn enthousiasme zet hij de puntjes op de i.

In het Wild is partner van Springzaad.
En aangesloten bij netwerk van Groen Cement en O-gen

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer weten of heb je al concrete vragen? Wij komen graag langs om je net zo enthousiast te maken als wij zijn over het inrichten van buitenruimtes waar kinderen worden uitgedaagd in het wild!**

Neem contact op**

Ervaringen

De training ‘natuurlijk buitenspelen’ was geweldig! Zo veel meer dan ik had verwacht, het overtrof mijn verwachtingen!

— Jildou Breukelman

Filmpje

filmpje
Groen cement deel 2
kinderparticipatie
proeverij

Actueel

Links
Volg In Het Wild!